Connect
To Top

REPLAY REPLICA SCATTO 1972 – CAPSULE KOLEKCIJA obuće

REPLAY REPLICA SCATTO 1972

CAPSULE KOLEKCIJA obuće

Ideja je prvobitno nastala kao osvrt na zaostavštinu zanatskih radionica koja su bile specializovane za ručnu izradu kopački. To je kulminiralo otkrivanjem modela ’Scatoo“ – potpuno ručno izrađene profisionalne sportske patike koja datira ranih 70-ih. Pravi dragulj koji simbolizuje svu strast i znanje svojstveno umetničkoj izradi fine obuće, cipela je inspirisala savremenu promenu razmišljanja iz smart casual perspektive – bez akcenta na performansu, sa posebnim ciljem pronalaženja nove definicije smele mode. Čuvajući originalni oblik, „Scato“ donosi uzbudljivo svež obrt kroz upotrebu boja i materjala koji vode ka novoj eri gde se zanatska visprenost susreće sa čistom modom i stvaralaštvom. Četiri različite teme pričaju priču o savršenoj uniji izmedju atletske obuće 70-tih i patike sutrašnjosti.

Linija „Suede“ (prevrnuta koža) – samo za muškarce – je koncept koji postavlja ton za tri muška modela gde je akcent na eleganciji. Somotski mekani antilop protiv teža je paleti tamno plave, braon, i nijansama sive, dok je smisao skromnosti suptilno naglašen bogatim zlatinm Replay logom akcenatujući jezik i obode pete te dinamičnu kombinaciju ton na ton.

Linija „ČISTA KOŽA“ predstavlja muške i ženske patike gde elegantan dizajn čini idealni spoj sa premium materjalom. Za momke, paletu boja čine od zagasito crne i bele do fluo narandžaste i žute, zagasito teget i magličasto sive. Za devojke, neutralne pastelne palete u rasponu od bele i prljavo bele do nebo i prašnjavo plave, sve do toplih nude nijansi koje daju sjajnu dozu glamura zahvaljujući metalik srebrnim obodima na peti. Ono što ove dve osnovne monohromatske ekspresije imaju zajedničko su detalji – Kontrastni Replay logo na jeziku i na obodu pete, vijugav na šavovima i klasičan „perforation“ motiv sa strane.

Linija ’AVANT-GARDE’ govori mnogo o upadljivom kontrastu. Različite boje i materjali se nalaze/ sukobljavaju u muškim i ženskim modelima. Svetlo i tama, duga i metalik efektivni miks sa mat tonovima. Na muškoj strani patike su naglašene belim, royal plavim i tamno srebrnim tonovima, sa metalik odsjajem, a zatim se prebacuju u mirnu zelenu nijansu mahovine/zelenu, prašnjavo/tamno plave dvobojne nijanse.

Linija ’LYCRA 3D’ samo za muškarce izvlači maksimum iz boja i materjala učinivši je ultra inovativnim, ekskluzivnim patikama.

Kolekciju SCATO možete kupiti u REPLAY prodavnicama u Beogradu – Knez Mihailova 33, Novom Sadu – Zmaj Jovina 8, Podgorici – Ulica Slobode 25 kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Podgorici, Kotoru i Budvi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FASHION42

more posts
%d bloggers like this: