Pop pevačica Jelena Lalović, poznatija kao Jellena, odlučila je da se vrati na muzičku scenu obradom hita “Počnimo ljubav ispočetka” čuvene Beti Đorđević. Za ovu pesmu snimila je i spot u Vrnjačkoj Banji, u specijalnoj bolnici “Merkur” i njihovom čuvenom Rimskom kupatilu. Na snimanju Jelleni se pridružio i Nenad Škundrić, ali su ipak scene snimali odvojeno. E sad, zbog čega je to tako bilo, pokušaćemo da saznamo od Nenada:

– Uopšte nije bilo planirano da se ja na taj način pojavim u spotu. Radili smo modne fotografije za potrebe kampanje “Sisters Code Atelier” i ja sam samo rekao “ljudi, ajde da napravim neko ludilo”. Video sam kamermana koji je radio kadrove za Jellenin spot, zamolio ga da se spusti pored bazena, koji je inače napunjen sumpornom vodom, i potpuno obučen, pravo sa seta, ušao u bazen i nekih sat vremena proveo u njemu. Jellena kada je videla materijal, oduševila se i tako sam ja završio u spotu. Potpuno slučajno, bez bilo kakve režije, ali vidim da se ljudima dopada što mi je posebno drago.

U spotu se takođe pojavljuju i zaposleni u ovom objektu, tako da je spot, kao i pesma, lepršava i već lagano postaje letnji hit.

Jellena će do kraja godine snimiti najverovatnije i dve autorske pesme, a do tad imaćete prilike da je jednom nedeljno slušate u Beogradu, o čemu ćemo vas naredni put detaljnije obavestiti.

Ono što je interesantno, poznata pevačica je nedavno dobila i nagradu na festivalu “Vrnjačka muzička noć” kao najbolju obradu ovog hita Beti Đorđević.  Takođe, Jellena je prisustvovala i postavljanju kamena temeljca za novi “MERKUR PALACE”.