U Muzičkoj kući Metropolis je održana konferencija za medije povodom koncerta benda Kristali, u petak 15. decembra od 21h u sali “Amerikana” Doma omladine Beograda. Na konferenciji za medije su govorili članovi benda Kristali, Mioljub 8Krsmanović, direktor Metropolis Music i Olga Kepčija, urednica izdanja Metropolis Music.
METROPOLIS MUSIC s ponosom predstavlja koncert benda KRISTALI u petak 15. decembra od 21h u sali “Amerikana”Doma omladine Beograda, povodom reizdanja kultnog albuma “Dolina ljubavi” (Metropolis Records 1997) koji slavi 20-tirodjendan! Organizator koncerta i izdavač reizdanja je Metropolis Music.
Kristali su srpski pop – rok bend iz Beograda. Osnovali su ga 1993. godine Dejan Gvozden (basista i pevač) i Željko Markuš (gitarista). Prva njihova pesma koja ih je i proslavila je „Dva metra“, za koju je video spot uradio Milutin Petrović. Ubrzo im se pridružuju novi basista Milan Popović i trombonista Nenad Potije (član Del Arno Band – a ).
Debitantski album izdali su 1994. godine pod nazivom „Kristali“, a 1997. drugi pod imenom „Dolina ljubavi“ za Metropolis Records. Do danas su objavili još dva studijska (“Sve što dolazi” i “Samo bluz”) i jedan “lajv” album.
Kristali nastupaju potpomognuti brojnim gostima i prijateljima. Nakon koncerta, publika će biti u prilici da se druži sa članovima benda, koji će potpisivati diskove, koje će fanovi moći da nabave po promotivnoj ceni.
Pogledajte video kako Dejan Gvozden poziva fanove benda Kristali na koncert!
Karte u pretprodaji, po ceni od 800 dinara, mogu da se nabave na blagajni DOB-a i svim prodajnim mestima Eventima.
Dođite da isKRISTALIšemo zajedno!