Connect
To Top

Prijateljstvo i noć veštica sa Heidi Klum

Noć veštica sa Heidi Klum i moje prijateljstvo sa njom koje traje već skoro 9 godina.

Dobio sam pozivnicu kao i svake godine. Bio sam gost Heidi Klum i u pitanju je žurka humanitarnog karaktera na kojoj se od prodaje karata prikupi velika količina novca … Idem svake godine i to je jedna od najboljih žurki sa velikim brojem ličnosti iz javnog života. Bilo je nestvarno dobro. Fenomenalna dekoracija i ambijent sa odličnom muzikom u poznatom noćnom klubu “Lavo” na Manhattan-u. Od poznatih ličnosti na žurki sam video i upoznao Jennifer Lopez, Nicole Scherzinger, Gigi Hadid. Heidi Klum je imala nekoliko varijanti i ideja za kostim ove godine i ipak se odlučila za lik Jessica Rabbit , i ja sam izabrao masku morbidne crne ovce kojoj  ide krv iz očiju…(smeh).

Što se Heidi Klum tiče, upoznao sam je odavno preko posla . Znamo se već 9 godina. Jedna je od najprirodnijih, najnormalnijih, najpristupačnijih javnih ličnosti koje sam imao priliku da upoznam. Meni mnogo lepša u prirodi i bez šminke i to sam joj i par puta i  rekao. Divna i iskrena osoba. Ja je privatno obožavam.

Što se tiče mog posla u NYC . Osim što me očekuje premijera krajem godine Filma “Blossoms of Faith ” gde igram jednu od glavnih  uloga, trenutno na ulicama Njujorka…Snimam …U pitanju je web SERIJA  “Sit Black & Relax” po  scenariju i režiji mlade – Latasha Mercer. Za sada je u planu 12 epizoda . Snimanje je u toku na relacijama u Njujorku (tačnije Harlemu) . Igram agresivnog , napadnog i arogantnog policajca . Premijera se očekuje krajem Novembra. Uskoro se vraćam u Srbiju gde me očekuje snimanje 8.sezone moje autorske emisije “30 MINUTA ” na Art kanalu.

[Best_Wordpress_Gallery id=”7″ gal_title=”Noć veštica sa Heidi Klum i moje prijateljstvo sa njom”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in News42

more posts