Nives, poznato je da pišete kako birate teme za vaše kolumne?

Tako je, već dulje vrijeme pišem kolumne za nekoliko portala na temu međuljudskih odnosa, ljubavi, života ali i motivacijska štiva. Teme se nameću same, ovisno o inspiraciji a ponekad tekst nastaje čak na upit i želju čitatelja. Naime, neki od njih se redovno javljaju i ispričaju neki detalj iz svog života s idejom da na osnovu njega napišem kolumnu. Znaju da ću biti vrlo diskretna i da ću kroz priču u koju upakiram neki njihov problem, pokušati pronaći pravo rješenje njihove situacije. Zanimljiva je to suradnja, na taj način i oni sudjeluju u kreaciji teksta, osjećaju se korisni i kreativni a sam tekst im zbilja pomogne.

Da li volite da se savetujete sa prijateljima dok ste u procesu pisanja?

Ponekad se savjetujem sa svojim prijateljima i prikupljam njihove odgovore na određena pitanja, koja im u svrhu kolumne postavim na određenu temu i naravno potpišem, opet po dogovoru, imenom istog autora. Što se savjetovanja o samoj kolumni tiče, prije nego izađe, tu s eipak oslanjam na svoj vlastiti ukus i osjećaj te tražim mišljenje urednika, za kojega radim jer naposljetku on je i ključna osoba, koja donosi odluku, kakav će tekst objaviti u svom mediju.

Kakve komentare obicno dobijate od svog okruzenja?

Komentari su pozitivni i presretna sam zbog toga a nekad mi čitatelji jednostavno kažu: „nemam komentara, sve si napisala kako jest, svaka čast“ i „kao da si mi pročitala misli, napisala si ono što i sam mislim“ te „malo se previše pronalazim u tvojim tekstovima“. Zanimljivo, iako neki od njih ne komentiraju javno, već se javljaju porukom, čini se da im zaista odgovara moj stil.

Kako bi opisali vaš stil odevanja?

Moj je modni stil mix casual i elegantnog, vrlo nosiv i s vrlo eklektičnim dodacima, detaljima poput eyecatchera – upečatljivog dizajnerskog nakita, handmade motiva ili dodatka te posebnijih cipela. Jako volim nakit, posebno onaj s dodatkom poludragog kamenja, kristala i nosim ga u velikim količinama.

Koji parfem najviše volite?

Trebam reći samo jedan? Imam ih nekoliko. Na listi najomiljenijih su uvijek Givenchy Ange ou Démon, Armani Code i Gucci Guilty.