“Epilderm je odgovor na zahtjevne potrebe tržišta u niche segmentu”, rekla nam je Maja Vidošević, vlasnica concept beauty storea Epilderm koji je otvoren u zapadnom dijelu Zagreba, u neposrednoj blizini City Centra One. 

Svoje bogato 20-godišnje iskustvo rada i edukacije u svjetskoj beauty industriji Maja je zaokružila suradnjom sa svjetskim inovativnim niche brendovima Sepai i Apoem iz Barcelone. U svojoj ponudi beauty usluga nudi koncept jedinstvenih personaliziranih niche tretmana. 

Sepai je „it“ brand beauty fanova u cijelom svijetu: ova inovativna kozmetika kombinacija je visoke tehnologije i molekula kojoj je misija koži vratiti biološki sat. Na Sepai tehnologiji surađuje devet nobelovaca, a proizvodi djeluju na telomere koji imaju važnu ulogu u procesu starenja kože.

Apoem kozmetika njeguje prirodni pristup zdravom izgledu kože i donosi savršenu kombinaciju kemotip aromaterapije i bio-plazma fitoterapije dobivene iz brižljivo odabranih biljnih sastojaka. Tretmani salona Epilderm potpuno su posvećeni razumijevanju njegovane žene i njene istinske prirode

“Svaki naš tretman jedinstven je i pristupa svakoj ženi individualno. Želja mi je razumjeti svaku klijenticu i njenu senzibilnost, te graditi iskren, dugoročan odnos povjerenja i podrške tretmanima koji ciljano optimiziraju dugoročno zdrav izgled kože”, izjavila je ovom prilikom vlasnica salona, Maja Vidošević. 

Pored usluga tretmana, Epilderm je i distributer i edukator za brendove Sepai i Apoem, a osim njih zastupa i dva svjetski poznata beauty branda – EFB Beaute IPL te BB Glow. 

Svečanom otvorenju odazvali su se brojni uzvanici i osobe iz javnog života koje daju svoje povjerenje Epildermu kada očekuju vrhunske dugoročne rezultate za njegu svoje kože. Za više informacija posjetite www.epilderm.hr i rezervirajte svoj termin.