Tri devojke, tri priče, tri majice.

Modni brend Marx Clothes for the people lansirao je posebnu »limited edition« prazničnu kolekciju sa potpisom poznatih modnih blogerki. Posebnu kolekciju karakterišu T-SHIRT majice, nastale u saradnji s ambasadorkama modnog brenda i nastavak je Marxove priče #nofilter. Modne blogerke Ella Dvornik, Maja Mladenović i Tesa Jurjaševič osvojile su nas svojim ličnostima i pričama koje su uhvaćene u posebnom izdanju kolekcije »I love Marx Xmas«.

Ella Dvornik
Ella Dvornik

Ella se opisuje kao hedonistkinja, buntovnica kliše modnih smernica i devojka koja ceni svaki dan svog života. Zbog njene živahne ličnosti životnog stila izvan okvira, prozvana je “The Crazy Girl” i nastala je majica I AM CRAZY.

Maja obožava životinje, veruje u čuda, a njen omiljeni modni dodatak je osmeh. Zbog njenog optimističnog pogleda na svet i iskrene ljubaznosti, dobila je nadimak “The Delicious Girl”, što je stvorilo majicu I AM DELICIOUS.

Tesa je modna urednica, zaljubljena u lepe stvari, kao što je francuski jezik i sladoled. Zbog svog klasičnog i uvek savršenog modnog izgleda, zaslužna je za naziv, inspirisan njenim blogom, “The Magnifique Girl” i majicu I AM MAGNIFIQUE.

Tri različite majice predstavljaju tri ličnosti, koje su toliko različite da se s jednom od njih može identifikovati svaki pojedinac, zato su savršen i ličan poklon. S tom činjenicom je Marx posvetio prazničnu kolekciju traženju savršenog poklona. Zbog toga uz kupovinu majice svakom kupcu pripada i lična ukrasna ambalaža, stvorena posebno za praznično poklanjanje.Poklonite nešto posebno i lično,poklonite savršen  – MARX T-SHIRT.

Posebnu prazničnu kolekciju pronaći ćete u radnjama Sportina širom Srbije.