Connect
To Top

MARKO LOUIS feat. Adnan Šaran „Karika“

“KARIKA”  je treći singl sa albuma “BESKRAJ” koji je izašao pre nepunih mesec dana za izdavačku kuću Lampshade Media. U ovoj pesmi Marko Louis sarađivao je sa pevačom i autorom Adnanom Šaranom iz grupe SKROZ iz BiH. Adnan Šaran je autor teksta i muzike a Marko je zaslužan za aranžman ove balade. Kontrast i različitost ova dva izvođača je dala ovoj kompoziciji jednu specifičnu boju i notu.

“Saradnja između Adnana Šarana i mene je nastala 3 meseca pre nego što je izašao album. Spojio nas je naš zajednički prijatelj Vedran Vladić koji je video u nama neki zanimljivi spoj. Vrlo brzo smo se sprijateljili i pored pesme “KARIKA”, Adnan je napisao tekst za moju pesmu “RAJ ZA AVANTURISTE”. Veoma cenim njegov rad, pogotovo njegove tekstove i poeziju. Drago mi je da smo se upoznali na ovaj način i sarađivaćemo i u buduće”. izjavo je Marko

Spot za pesmu “KARIKA”  je Marko radio u saradnji sa Vizuelnim umetnikom Draganom Jereminovim. “Dragan  je uspeo da realizuje moju ideju za ovaj spot,  šta više, obogatio ju je i dodao još više emocije i ljudskosti”.

Album možete preslušati na: https://LampshadeMedia.lnk.to/Beskraj ili ga nabaviti u svim CD šopovima u zemlji.

Marko Louis 25.maja od 22h će održati koncert na otvarnju Mikser festivala. Ulaz je slobodan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in NEWS42

more posts
%d bloggers like this: