Ljeto je stiglo, s njime i vrijeme vikend putovanja, odlaska na festivale, istraživanje europskih metropola, ali i zaslužen godišnji odmor. Što vam je potrebno?

Ugodne  Högl cipele i sandale te ALMA fashion dobru tuniku pokrivalicu ili haljinu koja se ne gužva i koja se lako modno transformira. U dnevnoj varijanti može biti suknja, a navečer haljina koja otkriva ramena ili dekolte.

O hit komadima za ljeto 2019. jučer se pričalo na modnoj reviji brenda ALMA fashion kojeg potpisuje modna savjetnica Alma Premerl Zoko održanoj u Högl storu u Westgate Shopping Centru u Jablanovcu. Želeći pokazati kako je njezin modni brend zapravo modna priča za sve tipove građe tijela i žene koje nose veličine od 36 do 46 Alma je na pisti okupila uspješne poslovne žene Hrvatske, ali i zaštitna lica brenda dvije glumice – Barbaru Vicković i Mirtu Zečević. Iz prvih redova kapsula reviju “Život je lijep” su pratile brojne ljubiteljice ova dva brenda među kojima su bile i sestre Neda i Sanja Parmać iz Gelato Sisters benda.

U fokusu je asimetrija koja savršeno laska različitim građama tijela. Haljine koje se vežu na ramenima omogućavajući vam da izaberete svoju dubinu dekoltea, koketne duge i kratke haljine s volanima, asimetrične haljine koje se nose na dvije strane i suknje koje ovisno o željama mogu biti i haljinice. Ljetnu kapsula kolekciju Život je lijep, Alma je dizajnirala u plavim nijansama – od nježno plavo sive pa sve do ponoćno plave koja je osnova za mornarski stil.

Svi modeli na pisti zablistali su u ALMA fashion kolekciji kojoj su točku na ‘I’ stavile vizažistice Julijana Trdenić, Matea Šipuš, Nikolina Janečić i Paula Junković pokazujući kako za ljetni makeup vrijedi pravilo ‘manje je više’.

Kako i priliči summerpartyu nakon revije nastavljeno je druženje u Högl storeu uz ljetnu plažu by Afrodita i ljetne koktele te slastice.

Fotografije: Nikola Zoko