Josip Grabovac zaštitno lice u novoj kampanji Talyoni USA u suradnji sa L`Orèal Paris

Ovih dana imali smo priliku da razgovaramo sa Josipom, a on nam kaže sledeće:

– Iz dana u dan dobivam suradnje, kako male tako velike, jako sam fokusiran na modno novinarstvo i tako pratim sve modne dogadjaje… Upravo sam se vratio iz Pariza i već kreće Milano Fashion Week i na moju veliku radost akreditirali su me za preko 25 dogadjaja tokom Milano Fashion Week-a.

Velika vijest koju sam danas dobio stiže iz Amerike ponuda za zaštitno lice novih proizvoda za njegu kože Talyoni u vlasništvu El Patron u suradnji sa L’Oréal Paris, što je za mene vijest bila BOOM. Kroz naš razgovor i uvijete sam prihvatio ponudu i već sljedeći mjesec krećemo u realizaciju projekta sa velikim stručnim timom od kreativnog direktora do fotografa, video- maker, make-up artisti, u spotu će biti jedan ženski top model samnom, pa sve do jako zanimljive lokacije snimanja.

Jako sam zahvalan na suradnji i ugovoru koji traje već nevjerovatne četiri godine! Moda je skupina velikih profesionalaca, jedno izazovno okruženje i morate imati talent i predanost. Disciplina i znatiželja, to me podučavala Franca Sozzani koja mi je dala veliki vjetar u ledja, ili sam u svojim razgovorima sa Suzy Menkes naučio kritički i ironičnim pogledom obraćati pozornost na nova iskustva … Danas je najveća kriza u modnom životu možda komunikacija, jer je socijalno doba promijenilo izglede, a prije svega časopisi pate od te promjene.

Moda nema pravi korak: model i slika više nisu dovoljni, danas moramo razgovarati s javnošću, a novine to ne čine, mi s interneta, da. Moda mora biti bliža ljudima. Instagram je pravi alat, poput videa koji se još uvijek malo koriste u modi. Danas morate zadovoljiti prije svega znatiželju ljudi koji se žele osjećati dijelom toga.

Više informacija o brendovima TAYLONI USA & EL PATRON

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.