Connect
To Top

Inovativna njega AGELESS za prekrasnu kožu bez obzira na godine!

Inovativna njega AGELESS za prekrasnu kožu bez obzira na godine!

U prekrasnom ambijentu Boutique Hotela Le Premier u Zagrebu Kozmetika Afrodita je s medijskim predstavljanjem nove kozmetičke linije AGELESS najavila veliki preokret u beauty industriji koja je do sada slavila mladost.

AGELESS je aktivna “pro-ageing” njega koja znatno poboljšava kvalitetu zrele kože izložene hormonskoj neravnoteži. Namijenjena je upravo njoj, ženi u najljepšim godinama.

Nova linija AGELESS Kozmetike Afrodita

Središnja tema kozmetologije na globalnoj razini je tzv. trend “well-ageing” koji pobija dosadašnje negativne predodžbe o starenju. U prvi plan uvjerljivo stavlja pozitivan stav da starenje može biti lijepo, dostojanstveno i čak graciozno. U tom kontekstu ljepota postaje bezvremenski koncept, a žene oslobađa od pritiska idealne ljepote. Iz beauty perfekcije naglasak se seli na traženje izvora unutarnje ljepote, na promociju vitalnosti i životne energije. Zato u duhu novog trenda potrošačice ne kriju nego prihvaćaju svoje godine i postaju samouvjerene u vezi s njima. U središnjoj ulozi nalaze se zrele žene – šezdeset i sedamdeset godišnjakinje koje ne skrivaju svoje godine i bore nego biraju kozmetičke proizvode za dobar i udoban osjećaj u svojoj koži bez obzira na godine. Kozmetika Afrodita predstavlja suvremene zrele potrošačice kao žene pune života te aktivnije nego ikad prije! To je generacija novih srednjih godina gdje se 50-te godine iskazuju kao nove 30-te. Trend “well-ageing” se zato protivi anti-ageingu kojeg smo poznavali do sada te predstavlja odgovor na revolucionarne aktivne sastojke i pretjerane anti-age tvrdnje.

Predstavljanje nove linije AGELESS

“Godine su samo broj, što je zaista važno si Ti”!

Sa spomenutom snažnom promocijskom porukom linije AGELESS složile su sve prisutne koje su pažljivo pratile predstavljanje nove linije pod voditeljskom palicom Daniele Trbović. Svoja odobravanja su s bučnim aplauzom poduprle: književnica Sanja Pilić, arhitektica Marina Huljev Lončarić, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, Branka Vučetić Atletić, glumice Marija Borić i Lana Gojak, harfistica Doris Karamatić, Suzy Josipović, voditeljica Ivana Šundov, Ronald Braus, Vanja Mamić te brojne izabrane gošće, poslovni partneri, beauty blogerice i predstavnici medija.

Brojne izabrane gošće na eventu AGELESS Kozmetike Afrodita

Dodatno je event začinio glazbeni spektakl tri slovenska tenora Eroika Aromatika i iznenađenje za pozvanike – prisutnost nove karizmatične ambasadorice linije AGELESS, gospođe Zvončice Vucković koja se usprkos dugogodišnjoj i uspješnoj međunarodnoj karijeri ne boji starenja i svoje godine iskazuje sa značajnom sivom bojom kose. 

Poboljšana kvaliteta zrele kože

Aktivna PRO-AGEING njega znatno poboljšava kvalitetu zrele kože (55+), izloženoj hormonskoj neravnoteži. Pomoću izoflavona – snažnih fitoestrogena, jača sve fiziološke funkcije kože te poboljšava njenu strukturu na dermalnoj i epidermalnoj razini. Iznutra prema van!

Afroditina kolekcija AGELESS obećava poboljšanje kvalitete kože koje je vidljiva na različitim nivoima te je i znanstveno dokazano. Iza navedenih tvrdnji i učinaka stoje rezultati iz neovisnih in vivo te in vitro studija. Govorimo o značajnom poboljšanju čvrstoće, glatkoće, navlaženosti i same debljine kože. I rezultat svega spomenutog – ono što zaista vrijedi – je naravno zadovoljna koža bez obzira na godine!

Daniela Trbović u razgovoru sa Zvončicom Vucković

Kolekcija AGELESS sadrži tri proizvoda – dnevnu i noćnu kremu te visoko koncentrirane kapljice uljne esencije. U slučaju dnevne kreme radi se o intenzivnoj hidratantnoj njezi s dodanim hydra kompleksom. Noćna krema je obogaćena sa 100% prirodnim njegujućim uljima i djeluje dok spavamo, jer je koža tada najaktivnija i obnavlja se i do 8-puta brže nego tijekom dana.

AGELESS uljna esencija sadrži visokokoncentrirane kapi s potpuno prirodnim njegujućim uljima bijelog limnanta i suncokreta koja djeluju s intenzivnim njegujućim, obnavljajućim i zaštitnim učinkom. Upotrebljava se u kombinaciji s kremom i nepogrešiva je za zahtjevnu, suhu – dehidriranu i slabo nahranjenu kožu koja daje neugodan osjećaj “zatezanja”.

AGELESS je aktivna “PRO-AGEING” njega za kožu punu života. Vodi vas u raskoš njegovane i meke mladenačke kože. Obećava li savršenstvo ljepote? Nikako. Ali nudi dobar osjećaj što zapravo žele sve predstavnice nježnijeg spola.

Tri slovenska tenora Eroika Aromatika

Branka Vučetić Atletić Marina Huljev Lončarić i Zvončica Vucković

Judita Železnik iz Kozmetike Afrodita glumica Marija Borić i Mišela Firšt Vučenović marketing Kozmetike Afrodita

Veselo društvo slavi ljepotu

Zvončica Vucković ambasadorica linije AGELESS sa Brankom Vučetić Atletić i Almom Premerl Zoko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BEAUTY42

more posts
%d bloggers like this: