Havaianas japanke su odavno osvojile ceo svet svojim kvalitetom, ali i dizajnom i veselim bojama, u duhu zemlje iz koje nam dolaze – Brazila.
Čuvene brazilske japanke za leto 2018. stigle su i kod nas, a ove sezone dolaze u nekoliko kolekcija od kojih su najistaknutije: Hype and Photoprint, Slim Tropical, i Brasil 20th Anniversary.

Kolekcija Havaianas Hype and Photoprint donosi neverovatne letnje prizore iz svih perspektiva – od morskih talasa, pogleda iz vazduha na svestski poznatu brazilsku plažu Copacabanu, pa sve do surfera.
Kolekcija Slim Tropical donosi pravi tropski raj, uzbudljivih boja i dezena na vašim japankama, u skladu sa aktuelnim letnjim trendovima. Među Slim modelima svakako se izdvajaju Slim Nautical, koga karakterišu mornarski simboli – plavo – bele linije, sidra, Slim Floral sa cvetnim dezenima, i Slim Animal sa raznobojnim animal printovima.

Kolekcijom, Brasil 20th Anniversary, biće obeležena 20. godišnjica kultnog modela Havaianas japanki s brazilskom zastavom koje su lansirane kao znak podrške brazilskom fudbalskom timu na Svetskom prvenstvu 1998. godine u Francuskoj.

Kao i uvek, osim neodoljivih modela u bezbroj primamljivih boja, svim kolekcijama su zajedničke izrazita udobnost i kvalitetan đon, izrađen od prirodne gume. Zahvaljujući otpornoj gumi, Havaianas japanke ne klizaju, niti se zagrevaju na suncu, a nogu će držati stabilnom i bez neugodnih mirisa pružajući tako osećaj slobode i bezbrižnosti.

Havaianas japanke možete pronaći na ostrvu u prizmelju Ušće Shopping centra u Beogradu i u svim Buzz radnjama.