Svjedoci smo kako se trendovi mijenjaju iz sezone u sezonu, no neki odjevni komadi, poput slingbacksica, vješto se odupiru sezonskim promjenama.

Slingback model je izbor cipela za sve žene koje vole odvažne i posebne kombinacije u kojima neće proći nezapaženo, ali se nikada nisu odrekle ženstvene klasike. Karakterizira ga otvorena niža peta, jednostavnost kombiniranja te bezbrižnost što se tiče odabira modela koji se može nositi na različite odjevne kombinacije, od business i casual kombinacija do elegantnih večernjih za odlazak u kino ili na romantičnu večeru. Guliver je modnim obožavateljicama odlučio pokazati kako ne zaostaje za svjetskim trendovima te u proljetnoj kolekciji predstavlja slingback balerinke jarkih boja koje odišu statement prizvukom. Za sve djevojke koje vole da im obuća vodi glavnu riječ u odjevnoj kombinaciji, no nisu ljubiteljice visokih peta slingback balerinke dostupne su u bogatoj crvenoj, zelenoj, limun žutoj te boji fuksije. Minimalistice će biti oduševljene modelima u klasičnoj bež i crnoj boji.

Od ove sezone, Guliver u ponudi ima i basic liniju balerinki u sklopu koje će modeli biti dostupni po cijenama od 299 i 390 kuna. Modeli iz basic linije, izrađeni od kvalitetne kože kao i ostatak kolekcije, bit će dostupni tijekom cijele sezone po uvijek istoj atraktivnoj cijeni na svim prodajnim mjestima i u web shopu.