Maja Odžaklievska je bila moj mentor kada sam živela i radila u Beogradu. Muziku ne doživljavam kao posao. Zaista volim što je živim.

FM42: Kada ste i zbog čega počeli da se bavite pevanjem?
Za mene se bukvalno moze reći da pevam od malih nogu, a dokaz je audio kaseta iz 1980-te  godine ,mnogo recitacija i pesama je ostalo sačuvano na toj kaseti, koje mi i danas znače puno. U muzickoj školi  „Stevan Mokranjac“ u Vranju strašno se zaljubljujem u klavir i pesmu. Kao član muzičkog hora, a kasnije i kao dirigent crkvenog hora „Otac Justin“ nastavljam svoje muzičko sazrevanje. Maja Odzaklievska je bila moj mentor kada sam živela i radila u Beogradu. Muziku ne doživljavam kao posao. Zaista volim što je živim. Ljubav je jedini razlog, motiv i odgovor na pitanje zbog čega sam počela da pevam. Isključivo ljubav, živeti ono što voliš smatram privilegijom i istinskom srećom u životu.

FM42: Da li ste snimili neku pesmu?
“Bosonoga samba” naziv je pesme koja od zimus pleše svoj javni ples, a na moju radost deo je i radijskih programa. Muziku i tekst je napisao Andjelko Duplančić. Jedna divna muzička priča koja, uglavnom, ljude dok je slušaju podseća na prvu ljubav, na more, plaže, na uživanje u nekoj letnjoj bašti i to mi je sjajno. Druga pesma čije se objavljivanje očekuje ovih dana naziva je “Sudar bez prezivelih.”  Tekst je napisao Nenad Skundrić, kompoziciju Andjelko Duplančić. Reći ću Vam da su nakon najave ove pesme reakcije fantastične I zamolila bih Vas da mi javite utiske kada je budete čuli. Obe pesme možete čuti na youtube kanalu ili na fb stranici “Maja and friends.”

FM42: Da li nastupate sami ili imate bend koji vas prati?
Nastupam i individualno, ali i uz pratnju ljudi, muzičara, koji čine deo priče nazvane  “Maja and friends.”

FM42: Vaš najbolji nastup do sada je?
Osećam da ce se tek desiti. Četiri koncerta u okviru “Vrnjačkog Karnevala,” od prošle godine nastupi za vreme “Festivala filmskog scenarija” u Vrnjačkoj Banji, nastup na “Arsenal Festu” u Kragujevcu sa drugarima iz benda “Agata” kao predgrupa sjajnoj Josipi Lisac, nastupi u Kotoru kao predgupa legendarnom Kemalu Montenu, nasupi na izborima za miss u Vrnjačkoj Banji i Beogradu u organizaciji “Miss Yu kompanije,” prezentacija na radio Beogradu, neki su od nastupa posle kojih mi je srce bilo puno radosti i zahvalnosti.

FM42: Poruka za čitaoce FM42…
Za čitaoce i za tim FM42, i dalje budite ono što jeste. Sledite srce, nepogrešivo će Vas dovesti, ako ga slušate, do mira i istinske radosti. Uživajte što više! I volite, volite! Od srca Vam zahvaljujem i pozdravljam sve Vaše čitaoce.