Nakon nedavno održanog prvog, drugi FM42 Forum ove godine zakazan je za 17. februar, u beogradskom hotelu Zepter. Ovaj inspirativni događaj bavi se temama od bitnog značaja za razvoj modnih dizajnera, kao i ostalim srodnim zanimanjima koja su usko povezana sa modom i kreativnim izražajem.

Osmišljen je sa ciljem da inspiriše kroz obrade bitnih tema o načinu razvoja dizajnera i opšte poimanje uloge mode u savremenom digitalizovanom društvu.

Vladana Veljković modna urednica FM42 magazina biće domaćin i moderator foruma.

I ovog puta na FM42 Forumu govoriće novinarka i pisac Duška Jovanić, kao i modna novinarka Jelena Soldatović koje će skrenuti pažnju na važnost i ulogu mode, pojasniće i načine dolaženja do pravih informacija u moru dostupnog sadržaja, kao i o trikovima za privlačenje i zadržavanje prave, organske publike na Instagramu, najsuperijornijoj poslovnoj platformi današnjice.

Društvo će im praviti uspešna PR menadžerka Saša Simović i Dr Katarina Melzer – CEO Equiliberty Consulting-a, koje će govoriti o motivaciji, izazovima i balansu koji je postao neophodan u svim segmentima savremenog života.

CEO Perspectives Software Solutions kompanije Dražen Tomić, pokazaće nam koliko je važna povezanost IT inovacija sa modnom industrijom i dati dobre savete i načine kako da se izdvojite i skrenete pažnju na vaš rad, kroz digitalni pristup.

O svom putu do uspeha govoriće Eyck Zimmer, proslavljeni šef kuhinje, dobitnik prestižne Micheline zvezdice i mnogih svetskih priznanja, kao i Dušanka Rodić, kreatorka parfema Ipseity Parfums.

Osnivač i store manager Journey ONE – Bojana Veljković ukratko će ispričiati novine vezane za J1FN platformu.

Jezik: srpski i engleski

Ulaz je slobodan, ali je neophodno da se prijavite na event zbog ograničenog mesta i dodatnih informacija.

Prijava & info na:  vladana.veljkovic@gmail.com

Dobro došli!

Prijatelji Foruma: Hotel Zepter, Perspectives Software Solutions, Equiliberty Consulting, Ipseity Perfumes.