Inspiracija je zaista sveprisutna. Potrebno ju je pratiti i biti u trenutku spreman zapisati ono što duša i srce govore.

FM42: Milane, kada ste shvatili da želite da se bavite pisanjem?
Pre svega, želim da se zahvalim na pozivu i na tome što mi je ukazana čast da odgovaram na pitanja urednice, čiji rad izuzetno cenim. Mislim da sam krenuo da pišem onda kada sam bio u teškom periodu života, ostavljen od svih, razočaran u svoju naivnost i u svirepost života. Tada sam spoznao u sebi najvećeg prijatelja, nekoga od koga nikada ne mogu da pobegnem, gde god išao i šta god radio. Neko kome se mogu obratiti kad mi je najteže, a takodje i nekoga sa kim vodim najveće borbe, one najvažnije, unutrašnje. Shvatio sam da jedino sebe ne želim nikada da se stidim. I iz toga je proizašla potreba za pisanjem i „čišćenjem sebe” kroz misli i pisanu umetnost.

FM42: Gde pronalazite inspiraciju?
Inspiracija je zaista sveprisutna. Potrebno ju je pratiti i biti u trenutku spreman zapisati ono što duša i srce govore. Ja sam samo tu da zapišem misli i prenesem ih na papir.

FM42: Da li vam je važno šta misli vaše okruženje?
Zapravo mislim da niko od nas nije na tom nivou da se može skroz izolovati od mišljenja drugih, nažalost. Ali, trudim se da me ne dotiče šta bilo ko misli o meni i mom radu, jer kao što sam već pomenuo, trudim se da ne razočaram samog sebe, to mi je najvažnije, ostalo me uglavnom ne zanima.

FM42: Da li vam još nešto okupira vreme?
Okupira me radost. Kako biti srećan i usrećiti druge, svakodnevno. Mislim da je radost u svima nama, radost je jednostavnost, dobrota. Ne komplikovanje i opterećivanje, već smeh i davanje, smelost. Radost je zdrava porodica, prijatelji, dobra knjiga, sunce, radost je priroda, a bez svega toga mi nismo pravi ljudi, ljudi promene, koji ostaju upamćeni po dobru.

FM42: Pored pisanja, bavite se i modelingom. Kako ste ušli u svet mode?
Bio sam na nekim kastinzima koji su odredili dalje moj modni put, a uz to mi doneli nova poznanstva, sjajna iskustva i prilike da upoznam najrazličitije kulture i države. Modi sam zahvalan, jer je to svet drugačiji od onoga u kome sam ja lično, a samim tim ta velika različitost onoga što sam ja i modnog sveta, dovela je do novih spoznaja i srećan sam zbog toga.