Connect
To Top

FashionMag42 Vam predstavlja Predraga Śestića producenta i DJ-a

Ne zastupam striktnu kategorizaciju, ali može se postaviti kao inteligentni gruvi house i tehno. Ne podilazim drečavom izrazu, i volim minimalistiku.

FM42: Koliko dugo se baviš didžejingom / produkcijom muzike?
Od početka novog milenijuma do sada.

FM42:  Kako je sve to krenulo?
Prvo sam bio oduševljen đuskanjem, futurističkom muzikom, klabingom. Poželeo sam da se igram sa tim. Tako sam krenuo da produciram muziku, a potom je sledilo i didžejisanje.    

FM42: Koji pravac zastupaš?
Ne zastupam striktnu kategorizaciju, ali može se postaviti kao inteligentni gruvi house i tehno. Ne podilazim drečavom izrazu, i volim minimalistiku. To su uglavnom psihodelični cyber deep hypnotici koji se dobro slažu uz sve prilike. Mogu da lepo boje dan i noć. Mada, i to je usko, umem da vrtim i produciram svašta nešto.

FM42: Gde si posledji put puštao muziku?
U KC Crvena Kobila, ili skraćeno KCCK. To je mesto gde inače držim časove didžejinga. Kao da je art hub, i može se reći komuna, koja se stalno menja, a traje već duži niz godina. Radio sam promotivni video mixset.

FM42: Da li imaš uzore?
Nemam izrazite, volim da sitnije segmente, manje uzorke sviđanja iseckam i sklopim u svojoj glavi kao frankeštajna. Ukratko ne.

FM42: Opiši nam tvoj stil oblačenja.

Second hand shop, do po neki komad klasičnog muškog stila koji nabavljam u standardnim buticima. To je ono kaput, najklasičnija moguća obuća, pantalone, jednostavan klasičan dizajn, bez suvišnih detalja, minimalizam. Iako ponekad volim igru različitih dezena, ponajviše sam klasičan, u skladnosti boja. Gledam da stil nije napadan, volim pamuk, somot…isključivo udobne prirodne materijale. Nisam baš naklonjen jednobojnom ili bezbojnom uniformisanju, pogotovo u poslednje vreme. Svakako ne želim da oponašam bilo kakav aktuelni trend/look, koliko god to hipsterski zvučalo. :))

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in INTERVIEW42

more posts
%d bloggers like this: