“Mogu slobodno da kažem da su reakcije i van očekivanja, jer nisam imala svest koliko je okruženje zapravo željno dobre muzike, svetske produkcije koju nam je “priredio” Boris Krstajić, autor ove pesme.”

FM42: Dunja, kada ste shvatili da želite da se bavite pevanjem?
Od malena sam volela muziku – obraćala sam pažnju na muzičke spotove, reklame, nove pesme, pratila sam sve muzičke emisije. Od vrtića sam uvek bila dobrovoljac da prva probam da otpevam nove pesme ili recitacije.

FM42: Kako je izgledao vaš put do solo karijere?
Upoznajem 2008. godne Aleksandru Radović u njenoj školi pevanja u Novom Sadu i ona me tada bira za svog pratećeg vokala, kada otprilike počinjem da radim i sa ostalim zvezdama našeg estradnog neba. Te godine se pojavljujem na Radijskom festivalu baš sa Aleksandrinom kompozicijom i tekstom, kao i 2010. godine, kada ulazim u superfinale. Ove godine je došao trenutak da nastavim sa snimanjem svojih pesama, pa se nadam i prvom albumu u skorije vreme.

FM42: Nedavno ste snimili spot za pesmu  “Da mi je”. Kako je proteklo snimanje?

S obzirom na to da sam odabrala najbolju ekipu u Srbiji, najveće profesionalce trenutno na našim prostorima, snimanje je proteklo “najbezbolnije” moguće – bez stresa, svako perfektno radi ono za šta je zadužen, a ja sam dala sve od sebe da moj prvenac izgleda bez greške i da dočaram svaku emociju. Ne mogu da ne spomenem NN Media-u koji zaista rade svoj posao na svetskom nivou, kao i tim koji sam sama okupila – na prvom mestu Kristina Bekvalac kao najbolji stilista na našim prostorima, a uz nju i beauty sektor koji je u samom vrhu – Goran Kukolj, šminker i Danilo Stojanović, frizer.

FM42: Da li su reakcije okruženja očekivane kada je vaša muzička karijera u pitanju?

Mogu slobodno da kažem da su reakcije i van očekivanja, jer nisam imala svest koliko je okruženje zapravo željno dobre muzike, svetske produkcije koju nam je “priredio” Boris Krstajić, autor ove pesme. Najviše komentara je na temu prijatne i “zarazne” melodije, kao i moje pojave koja je potpuno prirodna i dostupna, što mislim da me čini drugačijom u ovoj ekspanziji “savršene lepote” i programirane muzike.

 
FM42: Uvek imate originalne stajlinge. Kako bi opisali saradnju sa Kristinom Bekvalac?
Kristinu poznajem već 7 godina, kroz saradnju sa Natašom Bekvalac, kojoj sam pevala prateće vokale tri prelepe godine. Kristina se oduvek isticala i razlikovala od drugih stilista kod nas, a ono što me najviše oduševljava kod nje jeste osećaj za svačiji karakter i uvek ima ono pitanje “Kako se ti osećaš u ovoj kombinaciji?”, što mislim da je jako važno za javni nastup. Nikada ne prisiljava na neki odevni komad i uvek je spremna da sasluša i mišljenje nas koji je predstavljamo. Drugo, obožavam njenu smirenu i prijateljsku energiju – da li sam subjektivna jer smo obe Novosađanke ili je to zaista tako, sami ocenite.
FM42: Kakvi su vam dalji planovi?
Ponosno najavljujem novu pesmu koja je već snimljena i aranžman se privodi kraju, tako da, jedva čekam da je predstavim.