Connect
To Top

FashionMag42 Vam predstavlja novinarku Ivanu Ilijin

FashionMag42 Vam predstavlja novinarku Ivanu Ilijin i njen novi website www.ivanailijin.rs

FM42: Kada i kako je nastao Vaš website ivanailijin.rs?
II: Web sajt je u mojoj glavi nastao preko noći. Ali zaista. Uopšte nije bio u planu niti sam ja razmišljala u tom pravcu. Više su drugi bili ti koji su izvršili uticaj na mene, a onda sam i ja shvatila lepotu deljenja predivnih novosti i informacija sa ljudima.

Ivana Ilijin Fotograf: Nemanja Bojović

 

FM42: Kome je namenjen?    
II: Sajt je namenjen svim ljudima koje zanima da budu u toku sa novostim na fashion, beauty sceni, kao i novih tehnologija, mesta koje treba istražiti i još mnogo toga.

FM42: Kako birate teme za sajt?    

II: Imam napisanih pregršt tema koje želim da obradim i onda mi klikne misao u glavi dok sam u prevozu, čekam da počne predavanje i napišem u roku od 5 minuta. To je za kategoriju Misli, a ostale teme biraju mene.

FM42: Da li Vas je neko inspirisao da počnete da pišete?
II: Oduvek sam volela da pišem, potvrde su profesorice iz osnovne i srednje škole kojima nikako nije bilo jasno zašto ja upisujem ekonomiju. Da još uvek vešto baratam rečima potvrđuje i pisanje za magazin “Lepota i Zdravlje” već više od dve godine, kao i ovolika posećenost i čitanost bloga. To zaista nisam očekivala u tolikom broju, bar ne u početku. Mnogo sam zahvalna svima na podršci i svima koji su učestvovali u realizaciji.

FM42: Šta možemo da očekujemo u narednom periodu, kakvi su Vam planovi?
II: Moj plan je da ga nemam. Reka kad izvire sama pravi put, pa neka moj blog bude jedna reka. Nadam se velika, može i da pređe granice, ne bih je zaustavljala. Niti bih mogla.

Posetite Ivanino mesto na: www.ivanailijin.rs

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in INTERVIEW42

more posts
%d bloggers like this: