“Inspirišu nas divne dame, a mi se zbog njih trudimo da budemo još bolje.”

FM42: Ko stoji iza brenda Ciel Officiel?
CIEL:
Iza Brenda Ciel Officiel stoje dve sestre i mama. Mala ženska komuna koja je odlučna u tome da pokaže da kada se pomešaju ljubav, strast i predan rad rezultati ne izostaju.

FM42: Kako izgleda proces rada na vašoj kolekciji?
CIEL:
Kako je nama Ciel Officiel dodatni posao, u odnosu na naše primarne, proces rada odigrava se u naše slobodno vreme. Među nama su aktivnosti jasno podeljene tako da sve tri možemo da ispoljimo ono najbolje u nama i da se strastveno predamo zadacima. Dogovori i sastanci su obavezni, a povremeno nam predstavljaju izgovor za naša ženska druženja.

FM42: Gde pronalazite inspiraciju?
CIEL:
Inspiraciju pronalazimo u jednostavnim stvarima, ali se pre svega vodimo onim što bismo mi volele da ponesemo. Postalo je izuzetno dosadno što se svi vrlo slično oblače, a oni koji žele da izgledaju drugačije treba da izdvoje stotine evra za komad garderobe. Trenutno inspiraciju pronalazimo u komentarima i fotografijama zadovoljnih klijentkinja. Kako svaku haljinu šijemo u skladu sa merama klijenata jako nas raduje kada sa nama podele fotografije i komentare da su dobile više komplimenata nego ikad. Inspirišu nas divne dame, a mi se zbog njih trudimo da budemo još bolje.

FM42: Kome su namenjene vaše kreacije?
CIEL:
Naši modeli su namenji damama sa stavom koje se ne boje da budu drugačije i koje znaju da ponesu haljinu, a ne haljina njih. Modeli koje radimo i koje ćemo tek raditi, uglavnom su zamišljeni tako da možete da ih nosite tj. kombinujete na najrazličitije moguće načine. Svaki komad može biti jako elegantan uz dobre cipele, a isto tako i ležeran uz patike, baletanke ili čizme. Mi ne verujemo u starosna ograničenja, jer su nas do sada nebrojeno puta dame u zrelijim godinama iznenadile sa koliko stila mogu da ponesu različite modele.

FM42: Gde možemo da saznamo više o vašem brendu?
CIEL:
Mi smo za sad usmereni na društvene mreže i na online prodaju, na našem Fb i Instagram nalogu možete videti sve modele I dobiti sve informacije. Takođe, kako smo mali brend, trudimo se da se sa svakim klijentom čujemo i telefonom kako bismo utvrdili sve detalje jer svaki model šijemo po meri jer nam je jako važno da svima stoji kao saliven. Na taj način pokušavamo da promenimo činjenicu da smo samo ”online” ali i da jako želimo da gradimo odnos sa damama kojima se dopadaju naši modeli. Tako da ko god želi da dobije više informacija može posetite naše profile na društvenim mrežama CIELOfficiel  ili nas pozvati na broj telefona 063331252.