To je jednostavno “perfect match” , kada kompanija i osoba sa kojom kreirate program dišu istim plućima i apsolutno žive istim stilom života.

FM42: Marija,  kako je nastao Housewife detox?
Nakon 10 godina kako ja volim da kažem “života u koferu “ , radila sam za medjunarodnu kompaniju kao key account i retail manager, na putu skoro svake nedelje bar 4 dana. Kada rodite dete jednostavno se neke stvari u ženi promene i prioriteti se jasno definišu, svesni ste da ne možete više raditi sve isto kao nekada. Housewife detox je nastao nakon dugogodišnjeg traganja za onim mojim pravim i istinskim životnim pozivom, a to je da na pravi način doprinesem boljitak ljudima kroz prirodan i zdrav način, koji sam prvenstveno na sebi godinama primenjivala.

FM42: Na koji način ste birali sastojke za vaše proizvode?
Recepture su se jednostavno same nizale osluškivajući potrebe sebe i svoje okoline, a moja jedina težnja je da sastojci od kojih se prave sokovi budu najvišeg kvaliteta.

FM42: Koji proizvod je najtraženiji?
Proteinski shake-ovi s obzirom da su na prirodnoj bazi i sastoje se od prirodnih mišića. Tokom procesa detoxa na taj način se ne gubi mišićna masa već samo voda i masne naslage.

FM42: Šta možete da nam kažete o saradnji sa Sanjom Marinković?
To je jednostavno “perfect match”, kada kompanija i osoba sa kojom kreirate program dišu istim plućima i apsolutno žive istim stilom života.
FM42: Koliko vam je bitan izgled ambalaže?
Meni možda i ne najbitniji, ali mom suprugu koji je visuelni i kreativni direktor proizvoda je to jedna od najvažnijih stvari. Zato i imamo personalizovanu ambalažu proizvoda.

FM42: Ko sve može da konzumira Housewife detox?
S obzirom da su proizvodi potpuno prirodni mogu ih koristiti i deca  kao pojedinačne proizvode, osim  osoba  koje ne smeju koristiiti neke od sastojaka koji su u sokovima.

FM42:  Gde možemo da saznamo više o samim proizvodima
Na našem sajtu www.housewifedetox.com
FM42: Poruka za čitaoce FM42 
Budite dobri sebi i drugima i mislite o vašem zdravlju na vreme kada nemate nikakav problem sa njim.