Connect
To Top

Fashion trojanski stil glumice Nevene Šarčević za Fashiomag42

Fashion trojanski stil glumice Nevene Šarčević za Fashiomag42

 Da moda ima svoje pravo značenje, ne samo “ono” moderno je, zapravo od latinske modus – način, pravilo, ritam, vreme je termin koji označava popularne stilove u raznim sferama ljudskih aktivnosti i razmišljanja, u bilo koje vreme u istoriji, te je glumica Nevena Šarčević zajedno sa svojim stilistima i šminkerima odabrla epohalnu haljinu lepe Helene u trojanskom stilu prilagođenu današnjem vremenu sa Upper arm cuff, koje modne blogerke obožavaju,  novog dizajna tzv. zapertlavanja po modelu čoker ogrlica koja je razbila monotoniju bele damske haljine Vladanke Celić na beogradskom manifestu Šeširijada 2017, čije je Nevena zaštitno lice V jubilarne, koju smo nedavno propratili od Bečke hutijade do skadarlijske šeširijade.

Cuff znači da je ova narukvica koja se nosi na bicepsu u čvrstoj formi prstena. Dakle, ona na ruci stoji tako da ne steže, ali da ne može ni da spadne. Naravno, nosi se na goloj ruci. Zanimljivo je to što ovaj komad nakita izgledu dodaje dozu snage, hrabrosti i buntovništva, te devojci koja ga nosi daje bezmalo ratnički izgled. Što se nas tiče, ovakav imidž ni uz jednu sezonu ne ide bolje, nego uz letnju! Nevenin pun pogodak za ovakvu vrstu manifestacije.

Portret Nevene Šarčević – zaštitno lice V jubilarne Šesirijade

NŠ: Gledali smo da izaberemo nešto damski i nežno a opet dovoljno jako – izjavila je glumica Nevena Šarčević. – Nismo hteli armlet klasični, izabrala sam cuff koji se vezuje. Nisam birala samo boju nego uvek gledam celovitost i kroj i boju zajedno, zavisi sve kada se proba – kako stoji. Za svaki svoj nastup spremam se jako dugo tj. pripreme traju jako dugo, ne samo garderobe nego i samog nastupa, sve je to jedan veliki paket. Ja volim scenu. Odana sam svom poslu i profesionalna. Trudim se da svaki put budem različita,a opet ista a da sve to ima smisla. Stil niko ne može da kupi sa stilom se rađaš. Džaba nekome i novac, ako ne zna da ukoponuje i iznese određenu garderobu.

Glumica Šarčević se opredelila za talase  u kosi što se ukapalo uz romantičan look u Skadarliji. Na pitanje kako je biti zaštitno lice u Skadarliji pored glumice Vjere Mujović, glumica Nevena Šarčević je odgovorila- Sve ovo je deo mog posla, u Skadarliji spojena sam s mnogim glumcima, umetnicima, profesorima, ambasadorima, predstavnicima turizma gde se organizuju kulturno-umetničke manifestacije koje odgovaraju profilu diplomiranog dramskog umetnika, ponavljam da je sve to deo našeg posla kao što su otvaranje izložbi, vođenje programa,pravljenje manifestacije, biti u liku iz doba Nušičevog vremena, putovati itd.- dodala je glumica Šarčević koja je nedavno predstavljala Srbiju u Beču na hutijadi i sjajno se provela i sklopila nove saradnje.

NŠ: Ovo je samo još jedan dodat projekat  u moj CV koji je izuzetno bogat a za mene tek prestoje uloge i putovanja u glumačkom svetu.- izjavila je Nevena Šarčević za FashionMag42.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in INTERVIEW42

more posts
%d bloggers like this: