EROS RAMACOTI NAJAVIO JE IZLAZAK NOVOG ALBUMA “VITA CE N’È” KAO I VELIKE SVETSKE TURNEJE U OKVIRU KOJE ĆE POSETITI I BEOGRAD! NASTUPIĆE 24.SEPTEMBRA 2019.GODINE U ŠTARK ARENI ULAZNICE PO CENAMA VEĆ OD 3900 RSD SU U PRODAJI I MOGU SE KUPITI NA SVIM PRODAJNIM MESTIMA EVENTIMA KAO I ONLINE NA [1]WWW.EVENTIM.RS [2]. Predstojeće izdanje Erosa Ramacotija “Vita Ce N’è” naći će se u prodaji 23.novembra preko Polydor-a i to u više formata: CD, CD
Deluxe, 2LP, 2LP Colored & Super Box Deluxe. U saradnji sa Facebook Italija, Eros Ramacoti postao je prvi Italijan koji je najavio album i turneju preko aplikacije “Video Premiere” koja samo što je počela da funkcioniše u ovoj zemlji.

Velika svetska turneja koja prati izlazak novog albuma Erosa Ramacotija kreće naredne godine u februaru koncertom u Minhenu. “Vita Ce N’e World Tour” odvešće ga u neke od najvećih i najspektakularnijih arena na 5 kontinenata!

Na našu sreću i zadovoljstvo – Eros je odlučio da ponovo poseti Srbiju i ova turneja dovešće ga i u Beograd!

NOVE PESME ALI I NEKI VELIKI STARI HITOVI I NESUMNJIV KVALITET I ŠARM OVE VANSERIJSKE ZVEZDE, SAMO SU NEKI OD RAZLOGA ZBOG KOJIH NE TREBA PROPUSTITI NASTUP EROSA RAMACOTIJA – DOĐITE 24.SEPTEMBRA 2019.GODINE U ŠTARK ARENU!

Organizator: Charm Music Serbia