Ekskluzivno za vas Željko Milašinović

O njemu smo već pisali pre nekoliko meseci, ali u tom trenutku bilo je dosta optimizma. Kakva je situacija danas, upitaćemo mladog hrvatskog izvođača Željka Milašinovića.

FM42: Objavio si za sada jednu pesmu koja se zove “Lavina” čija promocija još uvek traje. S obzirom na to da si veoma mlad i da si tek krenuo u ozbiljniju estradnu priču, da li te trenutna situacija u čitavom svetu plaši, pa si možda u jednom trenutku pomislio da i odustaneš od svega?

Nikada nisam pomislio da odustanem. Niti planiram odustati. Meni je samo nebo granica. Drugih prepreka nemam.
FM42: Još pre nekoliko meseci najavio si drugi singl “Ništa za ljubav”, kao i roman istoimenog naslova. Trenutno je sve na čekanju. Da li si optimista i razmišljaš li u ovom momentu kada bi bilo najbolje sve to i predstaviti publici?
Na tome se aktivno radi. Sve bi trebalo biti predstavljeno publici vrlo brzo.
FM42: Estradni posao pruža niz pogodnosti, ali kao i svaki posao ima i drugu stranu medalje koja nije baš najbolja. Da li si generalno u životu neko ko češće pamti pohvale na sopstveni račun ili kritike? Da li si već naučio da razdvojiš dobronamernu kritiku od one koja to svakako nije?
U svakom poslu postoje pohvale i kritike. Netko će ti iz zavisti dati kritiku i tada točno znaš da je ona ne prihvatljiva. Ja sam netko tko pamti i jedno i drugo.
FM42: Dok ponovo ne uzmeš mikrofon u ruke, posvetio si se drugim poslovima i na taj način dao lep primer mladima da je svaki posao koji se radi pošteno i sa puno ljubavi nešto čime se treba ponositi. Da li bi rekao našim čitaocima nešto više o tome?
Pokrenuo sam svoj brand ŽACstar i on napreduje. Jako sam zadovoljan. Ono najviše što se ističe pod brendom je moj štand sa suvenirima od lavande koji je atraktivan i lijep.
FM42: I za sam kraj, reci nam, kako izgleda jedan tvoj dan sada kada muzika nije u glavnom fokusu, a kako je to izgledalo pre svega nekoliko meseci kada si aktivno nastupao?
Meni je svaki dan isti. Ova korona kao da nije ni bila. Spavam svega 4/5 sati i super se osjećam. Aktivno radim i stvaram nove stvari na moj način. Jer to sam ja. Netko tko kad bi jedan dan ležao i preležao ne radeći ništa bio bih totalno bezvrijedan sam sebi.