Connect
To Top

Camper predstavio kampanju inspirisanom majorkom za proleće/leto 2016

Camper predstavio kampanju inspirisanom

majorkom za proleće/leto 2016

Španski brend obuće Camper predstavio je media kampanju za proleće/leto 2016. godinu koja se sastoji od 11 pop personifikovanih fotografija posvećenih ostrvu Majorka a koje je osmilio kreativni direktor Romain Kremer.

Podeljena u tri segmenta, kolekcija je nazvana po trima oblastima na ostrvu uparenim sa ključnim modelima sezone kao što su Marta, Mateo i Dub koji reflektuju atmosferu umetničke kolonije Deia; Isamu ide uz kristalno čiste vode Es Trenc dok modeli Marges, Dub, Paradise, Marta i Kobarah personifikuju party histeriju Arelluf.

Za kolekciju proleće/leto 2016. godine sam se osvrnuo na istoriju i prirodu okruženja Mallorce. To je dom Campera i ima vrlo živopisnu zajednicu, od umetničke kolonije Deia do turističke košnice Magalufa, koji mi je oduvek bio vrlo šarmantan”, izjavio je kreativni direktor Romain Kremer.

Kampanju je u Londonu fotografisao Daniel Sannwald, dok stajling potpisuje Anna Trevelyan. Atraktivnu šminku osmislila je Isamaya Ffrench poznata po svom nekonvencionalnom shvatanju lepote. Danak selfie kulture ogleda se u kratkim video materijalima koje je snimio svako od 11 učesnika kampanje.

art direction: Romain Kremer
photography & video: Daniel Sannwald
styling: Anna Trevelyan
hair: CHARLIE LE MINDU
make up: Isamaya Ffrench
set design: Gary Card
music: James Kelly
landing page design: Convoy Agency 

T82-Single-Arelluf_Pelotas_Portrait T82-Single-Arelluf_Paradise_Portrait T82-Single-Deia_Marta_Portrait T82-Single-Deia_Mateo_Portrait

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FASHION42

more posts
%d bloggers like this: