Connect
To Top

Bojan Marović: Uskoro stiže novi singl!

Crnogorski muzičar Bojan Marović, prvi put se pojavljuje na muzičkoj sceni 2002. godine na festivalu Sunčane skale gde osvaja prvo mesto na Večeri novih zvezda sa pesmom ,,Više te nema”.Već sledeće godine na Sunčanim skalama osvaja prvo mesto sa pesmom ,,Tebi je lako”, koja je postala mega hit. U narednim godinama nižu se uspesi kako na festivalima tako i sa slušanošću i prodajom albuma. Do sada u svojoj diskografiji poseduje tri albuma i nekolicinu singlova, u pripremi je novi singl, koji će publika uskoro imati prilike da čuje.

Bojan Marović

Bojan Marović

 

FM42: Šta trenutno radi Bojan Marović?
BM: Trenutno se pripremam za predstojeće koncerte koji su zakazani za ljeto, i radim sa klincima. Lijepo mi je u svakom slučaju uživam u svemu što radim i što mi je bog dao da podijelim sa durgima.

FM42: Kada možemo da očekujemo novi singl ili album?
BM: Singl će da bude ubrzo, pišem i razmisljam šta ćemo dalje, mnogo ideja postoji i mnogo ideja je po nekom mom mišljenju jako zanimljivo. Smatram da moram prvo ja da vjerujem i uživam u svemu tome, pa onda svi ostali. Jedini način da mi se povjeruje je da zaista uživam u tome i da volim to što radim.

FM42: Da li trenutno negde nastupate?
BM: Za sada u okruženju Makedonija, Bosna, Crna Gora, Srbija volim svirati, ljudi su moja snaga.

FM42: Opišite nam Vaš stil oblačenja.
BM: Moj stil nije baš sasvim odredjen. Volim da nosim ono što mi prija recimo casual stil. Tija Milovanov mi ćesto pravi kape koje jako volim i to mi je nekako postalo jako blisko,ali i moram reći da mi mnogo pitanja stiže oko toga da im poklanjam kape što rado i činim. Svaka je drugačija i svaka je nekeko unikat i ima nešto što je i čini takvom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in INTERVIEW42

more posts
%d bloggers like this: