“Kad pričam o mojoj karijeri, nekako mi uvek prvo padne na pamet Giorgio Armani i jedan od prvih susreta sa njim.”

FM42: Koliko se tvoj život promenio od kako si postala majka?Arthur je ušao u naše živote polako i skoro neprimetno, ne menjajući preterano naše navike, bitno je samo uključiti i njega. Sve sto sam radila ranije, radim i dalje, u nekim situacijama se osećam kao malo dete i ja, pa uživamo i rastemo zajedno. Svaki dan je sve zanimljiviji sa njim i mislim da se dobro snalazim u toj ulozi.

FM42: Na tvom instagran prfilu ugledali smo fotografijugde poziraš sa sinom Arthurom. Da li je već krenuo maminim stopama?Da, zajedno u svemu, čak i radimo zajedno! Poslednje slike koje ste imali prilike da vidite na instagramu su slike sa jedne izložbe “Mater” koja je održana u Djenovi u Italiji, gde su protagonisti majke sa svojim mališanima u naručju. Pošto je od malena upisan u agenciju za male modele, počeo je da se slika profesionalno od kad je napunio 6 meseci, i do sad je postao lice nekoliko svetsko poznatih brendova kao što je: Il Gufo, Roberto Cavalli, Chicco itd. Nadam se da mu to može biti od pomoći u budućnosti, uostalom jedan hobi više ne može da škodi, iako bi njegov tata više voleo da se posveti vožnjom quad-a, go kart-a, automobila itd. A mozda on izabere nešto sasvim drugo vremenom, u čemu ćemo ga potpuno podržati.

FM42: Da li više voliš da snimaš kampanje ili da radiš revije?
Jedinstven je osećaj šetati pistom, dok publika i fotografi imaju oči samo za tebe, kao što narodna izreka kaže: “dodje i mojih 5 minuta” iako u ovoj situaciji šetanje pistom traje jedva 30 sekundi, ali emocije su svqkako jake. Slikanje i snimanje kampanje je jako zanimljivo, jer ceo staff teži da ostvari željeni rezultat i igranjem prestavimo najbolje kolekciju i mood, a u medjuvremenu to postižemo dajući ono šta najbolje znamo da radimo. U ovoj situaciji “mojih 5 minuta” dodje kad vidim sebe u nekom časopisu, bilbordu ili katalogu.

FM42: Koja ti je najlepša uspomena u karijeri?Kad pričam o mojoj karijeri, nekako mi uvek prvo padne na pamet Giorgio Armani i jedan od prvih susreta sa njim. Jednog lepog sunćanog dana u Milanu, bilo je jako mnogo devojaka na kastingu za Armani, i ne znajući šta će to značiti za mene i moju karijeru, u vrsti, jedna do druge, kao u vojsci, zaustavio se ispred mene Giorgio i stavio na moja ramena jednu od njegovih najboljih kreacija, jaknu koja mi je stajala kao šivena za mene. To je bilo dovoljno za njega i ceo staff da me prihvate u porodicu i da započnemo da radimo zajedno sve do danas.

FM42: Šta bi poručila čitaocima FM42 magazina?
Čitaocima Fashionmag42 bi poručila da odvoje svaki dan bar nekoliko minuta i budu u toku sa novostima vezane za modu, lepotu i lifestyle. Uvek mogu da se nadju zanimljive internacionalne vesti i dešavanja, saveti o lepoti i lepo je čuti sta neki od asova u svom poslu imaju da podele sa ostatkom sveta.

Ceo intervju i atmosferu iz backstage-a  pogledajte na  FashionMag42  youtube kanalu!

Fotograf: Miša Obradović
Makeup: Svetlana Sremčević
Modni brend: Sisters Code Atelier
Nakit: MONOI, MAYA MILANO JEWEELERY
Obuća:  Armani
Styling: Bojana i Vladana Veljković
VIdeo: Tihomir Bešović