Dubrovnik Agjamal Girl – Ana Kurtović u najljepšim kupaćim kostimima sezone

Martina Kuntić svoju je poduzetničku priču pokrenula 2015. godine i brendom Agjamal bilježi procvat na modnoj sceni, dok su njezine kreacije sve inovativnije s jedne strane i sve traženije s druge.

Nedavno su dubrovačke lokacije odigrale ulogu impresivnih kulisa za novi photosession kupaćih kostima. Linija Diamond reflection 2017. posebno je dizajnirana ne samo za kupanje nego i za sudjelovanje na pool zabavama, domjencima i događanjima na plažama, ali i večernje šetnje na otvorenom. Optočena ukrasnim cirkonima, čipkom i svime što hvata pažnju oka, oduševit će trendseterice koje se žele istaknuti u masi s unikatnim kupaćim kostimom kojeg pored raskošnog izgleda, krasi potpis domaće dizajnerice.

Estetiku prezentiranih modela i sjajnu atmosferu kroz fotografije je prenio Slavko Švagelj ispred kojeg je pozirala Ana Kurtović.  Za make up i frizuru je bila zadužena Ivana Pleša, a cjelokupni look se odlično upotpunio efektnim nakitom Tamarix, vlasnice Tamare Horvat. Kako bi se dočarale najbolje vibracije ljeta i after beach partyja, poslužila je jahta Mate Krečaka iz tvrtke MeridiemDU.

Prepustite se nesmetanom uživanju u zasluženom odmoru uz AGJAMAL badiće koji će vam osigurati nenadmašnu udobnost i maksimalno zavodnički efekt!